Eendenborstfilet met peper en port

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer de eendenfilets in met olie en bestrooi ze met peper. Maak de champignons schoon en fruit ze enkele minuten in de boter. Bak de eendenfilets op een hoog vuur (5 minuten per zijde). Houd ze warm. Blus de vleesbakresten met de port, voeg de room, peperkorrels en de champignons toe. Kruid met zout en breng aan de kook. Snijd de filets schuin, schik ze op borden en versier met saus en champignons.

Eendenborstfilet met peper en port is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met frisse rode biet-carpaccio
30 min-
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept