- Schil de perziken en doe ze in een pan. - Schenk de witte wijn er over en roer de suiker er door. - Doe de perziken in de witte wijn en verwarm ze ? 8 minuten. - Neem de pan van het vuur en laat de perziken in het vocht staan. - Dep de eendenborst droog. - Meng de olijfolie met peper en zout, kruidnagel en kaneel. - Bestrijk de binnen- en buitenkant van de eendenborst en braad de eendenborst aan twee kanten ? 4 minuten. - Schep een paar lepels perzikwijn over de braadjus. - Laat de eendenborst een paar minuten in de perzikwijn doortrekken. - Haal de eendenborst uit de pan. - Haal de perziken uit het vocht. - Schenk het braadvocht door een fijne zeef. - Giet de perzikwijn erbij en laat het inkoken. - Stamp het brood met wat saus fijn en roer het door de saus. - Leg de perziken in de saus. - Breng het geheel op smaak met peper en zout. - De eendenborst trancheren (fijn versnijden), vervolgens de warme perziken en de eendenborst op het bord drapperen.