- Roer in een kom 2 eetlepels olie, knoflook, peper en Provençaalse kruiden door elkaar en bestrijk hiermee de filetlapjes. - Verhit 1 eetlepel olie in een grote pan met dikke bodem en fruit hierin de ui ca. 2 minuten op zacht vuur. Voeg de courgette en pesto toe en bak deze ca. 4 minuten mee. Voeg de warme kippenbouillon, zout en peper toe en laat het gerecht met het deksel op de pan ca. 8 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met de staafmixer. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en houd de soep warm. - Verhit een grillpan en bak hierin de filetlapjes in ca. 4 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. - Verdeel de soep over 4 diepe borden en garneer elk bord met plakjes gegrilde filetlapjes en peterselie. Lekker met stokbrood
Courgettesoep met dunne plakjes varkensfilet is een recept van Jerryke's Cuisine