Colombo van varkensvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de varkenskoteletten, het citroensap en de geperste look in een slakom. Laat 1 uur marineren op kamertemperatuur. Meng de basterdsuiker met de piment en wat kaneel en smeer er de vooraf uitgelekte varkenskoteletten mee in. Laat ze in een stoofpan met hete olie goudbruin bakken, neem ze uit de pan en hou ze warm. Laat de ui 10 minuten bruinen op een matig vuur. Bestrooi met het kruidenmengsel en laat 1 minuut koken. Maak de zoete aardappelen en de paprika schoon en snij ze in grote stukken. Doe de varkenskoteletten opnieuw in de stoofpan, samen met de wortelen, de zoete aardappelen, de paprika, de laurier, de tijm en de bouillon. Breng aan de kook, zet het deksel er halvelings op en laat 20 minuten sudderen op een zacht vuur. Roer om en laat nog 20 minuten koken op een zacht vuur : het vlees moet heel mals zijn. Verwijder tijm en laurier en dien op.

Colombo van varkensvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Colombo van varkenshaasje met zoete aardappelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte winterstamppot met bieslook & gebakken chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept