Cocktail Julius

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het pepermuntblaadje fijn stampen in de shaker. Voeg er de Elixir aan toe en enkele druppels sinaasappelextract. Dit mengsel kort shaken, zeven en in een gekoeld tulpvormig glas gieten. Voeg per glas 3 blokjes sinaasappelijs toe. Men verkrijgt dit door sinaasappelsap in mooie ronde of vierkante blokjes te laten bevriezen. Het laatst de Julius in het glas gieten. Opdienen met dadels die gevuld werden met Roquefort vermengd met platte kaas.

Cocktail Julius is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met Julius
0 min
Bekijk recept
Groentebereiding met paardenvlees
0 min
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept