- Zeef de bloem met de cacao 2 maal. Schep de bloem voorzichtig door het ei-suikermengsel en doe er daarna water bij.
- Giet het beslag vervolgens op een dik ingevet vetvrij bakbakpier van ongeveer 25 x 40 cm, waarvan u de randen 3 cm hebt omgevouwen en rechtop heb gezet zodat u een lang-werpige platte vorm hebt gekregen.
- De beslaglaag mag niet dikker dan 1 1/2 cm zijn.
- Bak deze gaar op 180 graden met de bakplaat iets boven de halve hoogte van de oven in 15-20 minuten.
- Controleer ze door tegen het einde van de baktijd er zachtes op de drukken: als ze veert is ze gaar.
- Keer ze uit de oven met het papier om op het bakblik en rol de koek meteen stevig op met het papier.
- Laat de rol afkoelen op een taartroostertje.
- Klop de slagroom met de poedersuiker stijf, of maak de creme au beurre door de boter tot room te roeren met de gezeefde poedersuiker en vanillesuiker - Rol de koek uit als ze is afgekoeld en trek voorzichtig het papier er van af en besmeer de koek met slagroom of creme au beurre. Rol de koek daarna weer op en bestrooi ze met poedersuiker."}}