- Hak of rasp de chocola in zeer kleine stukjes. - Roer de poedersuiker door de mascarpone. Was een sinaasappel en rasp deze zonder het wit aan te raken tot er 1 eetlepel geraspte schil is ontstaan. - Pers de sinaasappel uit. Doe de geraspte schil in het sinaasappelsap en laat dit ongeveer een uur staan. - Schil de tweede sinaasappel en snijd met een scherp mes het vruchtvlees tussen de vliezen uit. - Verdeel de mascarpone in twee porties van 250 gram. - Roer de geraspte chocola door de ene portie. - Klop ongeveer 4 eetlepels sinaasappelsap met de gemarineerde schilletjes door de rest van de mascarpone tot een lobbig mengsel. - Verdeel de chocolademascarpone over 4 hoge glazen. Leg hier stukjes sinaasappel op. Dek deze laag toe met de sinaasappelmascarpone. - Garneer dit met een blaadje munt.
Chocolademascarpone met sinaasappel is een recept van Jerryke's Cuisine