Chocolade Truffels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocolade in stukjes en laat deze au bain marie smelten en daarna tot lauw afkoelen. Roer de boter zacht. Meng de suiker met de boter zodat er een smeuige creme ontstaat. Werk de eierdooier erdoor, daarna de chocolade en tenslotte een beetje oranjelikeur naar smaak. Laat de substantie in de koelkast wat opstijven, zodat het gemakkelijk te bewerken is. Vorm met behulp van twee theelepeltjes de truffel, rol ze door de cacao en laat ze minstens 12 uur in de koelkast liggen. Wil men slagroom toevoegen, dan worden de truffels smeuiger, maar zijn ze wel minder lang houdbaar.

Chocolade Truffels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept