Aardappel/groenteschotel met Gorgonzola

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil en was de aardappelen snijd ze in blokjes. Kook de blokjes aardappel in water zonder zout 10 minuten.
- Maak de courgettes schoon en snijd deze in blokjes. Bestrooi deze met weinig zout en laat de blokjes in een vergiet of zeef uitlekken.
- Maak de broccoli schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Snijd de stengels in stukjes. Blancheer de roosjes alleen maar en kook de stukjes stengel 5 minuten. Giet de aardappelen en de groenten af.
- Beboter een ovenvaste schaal. Meng de aardappelen en groenten door elkaar en leg deze in een schaal. Verkruimel de kaas en giet de room erbij. Maak nog pittiger op smaak met peper en giet dit mengsel over de schotel.
- Schuif deze, niet afgedekt, in een voorverwarmde oven van 220 graden, stand 5 en bak 15 minuten.

Aardappel/groenteschotel met Gorgonzola is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept