Asperges met vis beignets

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de geschilde en schoongemaakte asperges beetgaar in kokend gezouten water.
- Klop de eierdooiers los met bier, peper en zout en roer met de gezeefde bloem tot een glad beignetbeslag.
- Snijd de visfilets in reepjes, wentel ze door het beslag en bak ze goudbruin in hete frituurolie.
- Laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Klop voor de saus de eierdooier los in de hete room en roer er de kappertjes met het vocht door.
- Schik de asperges en de visbeignets op warme borden en overgiet met de saus.
- Garneer met kervelpluksels

Asperges met vis beignets is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Broccolibeignets met zoete chilisaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbeignets
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept