- Snijd de aubergine schuin in 8 plakken van circa 1 cm breed. - Verwijder de korstjes van het brood en verkruimel het met de diverse kruiden grof in de foodprocessor. - Schep er de gedroogde kruiden, de geraspte kaas en wat peper door. - Klop de eieren los in een diep bord. - Haal de plakken aubergine eerst door het losgeklopte ei en daarna door het broodkruimmengsel. - Druk het paneerlaagje stevig aan. - Verhit een laagje van ca 0,5 cm olie in een grote koekenpan tot er lichte damp afkomt. - Bak de aubergineplakken in ca 3 minuten per kant op middelhoog vuur goudbruin. - Keer ze in een keer om. - Bak ze in twee porties en houdt de gebakken schnitzels warm in een oven die is voorverwarmd op 100 oC. - Geef er desgewenst tomatensaus bij.
Aubergineschnitzels met een kruidenkorstje is een recept van Jerryke's Cuisine