- De aardappels schillen en wassen. In een pan met weinig water en zout de aardappels in +/- 10 minuten halfgaar koken. De aardappels in een zeef laten uitlekken en laten afkoelen. Daarna de aardappels in blokjes snijden. - Intussen de champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. - In een kom de eieren en de creme fraiche doen. De helft van de bieslook erboven fijnknippen. De cayennepeper en 1/2 theelepel zout erdoor kloppen. - In een koekenpan de boter smelten. - De champignons en de aardappelblokjes +/- 5 minuten zachtjes bakken. - Het eiermengsel nogmaals doorkloppen en op het aardappel-champignonmengsel schenken. Met het deksel op de pan de tortilla in +/- 10 minuten op een laag vuur gaar laten worden. - Als de bovenkant bijna droog is, de tortilla keren en nog +/- 1 minuut bakken. - De tortilla op een platte ronde schaal laten glijden en laten afkoelen. - Vlak voor het serveren de tortilla in punten snijden en de rest van de bieslook erboven fijnknippen.
Aardappeltortilla met champignons is een recept van Jerryke's Cuisine