- Snijd het visvlees van de koolvis in fijne sneden en spreid ze uit op een groot bord, dat vooraf werd ingeboterd. Kruid met peper en zout. - Snijd de wortelen, de selder en de prei in fijne staafjes van 3 cm lang. Kook ze beetgaar in 1/2 l water waaraan een klont boter, zout, peper, het kruidentuiltje en de korianderzaadjes werden toegevoegd. Haal ze uit het kookvocht en houd warm. - Neem de helft van dit kookvocht, voeg de witte wijn toe en laat inkoken tot 3/4 . Werk op met de resterende boter. Zeef de saus en ga de kruiding na. - Plaats het bord met de koolvis in de stoomoven gedurende 1 à 2 minuten. Of bestrijk de vis met wat boter en plaats het bord in een voorverwarmde oven gedurende 2 à 3 minuten. Laat uitlekken. - Schuif de vis op een schoon, voorverwarmd bord en overgiet lichtjes met de nage-boter. Strooi er de groentestaafjes over. Werk af met plukjes koriander. - Serveer onmiddellijk.