Karamel: - Maak in een pan met dikke bodem van 200 gram suiker en het water een drijfzand en breng dit snel aan de kook. - Laat het vuur hoog staan. - Vuil verwijderen met een schuimspaan en suikerkristallen van de rand verwijderen met een nat kwastje. - Haal de pan van het vuur als de suiker licht is gecarameliseerd (pas op voor spatten) . - Schenk de karamel in de kopjes/vorm en laat afkoelen. Creme: - Oven voorverwarmen op 175°c . - Resterende 200 gram suiker met melk verwarmen tot suiker is opgelost. - Eierdooiers en eieren los roeren en wat warme melk erdoor roeren. - Dit eiermengsel onder goed roeren bij de rest van de hete melk schenken. - Verwarmen tot de melk geboden is. - Creme zeven en over de kopjes/vorm verdelen. - Braadslede voor 1/2 vullen met heet water. - Hierin de vorm zetten en middenin de voorverwarmde oven plaatsen. - In ca. 40 minuten gaar laten worden. - Steek om te zien of de creme gaar is een mes in het midden. - Komt de karamel omhoog, dan is de creme gaar. - Neem de puddinkjes uit het waterbad en laat ze afkoelen. - Stort de puddinkjes vlak voor het serveren en garneer met vruchten en gezoete opgeklopte slagroom.