curry met groenten, amandelen en kokosnoot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Giet de kokos in een schaal en overgiet met kokend water. Laat een half uur staan.
- Kook de aubergine, aardappel en wortelen in een grote kom met 750 ml kokend gezouten water. Deksel op de pot en 10 minuten laten sudderen tot de groenten bijtgaar zijn.
- Verhit olie in een pan en bak er de ui en look 5 minuten in aan. Voeg daarbij de curry en tomatenconcentraat. Nog 2 minuten doorverwarmen.
- Meng de saus met de groenten en laat nog 5 minuten garen.
- In een slakom meng je de kokos met de amandelen en de room.
- Voeg daarbij dan de erwtjes. Goed mengen en op een zacht vuurtje opwarmen.
- Opdienen met rijst - basmati als het kan.

curry met groenten, amandelen en kokosnoot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenlolly’s met chocolade en kokosnoot
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische appelcompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept