Choclava

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer gehakte walnoten met grof gehakte choclade en 85 g suiker en kaneel. Vet een lage schaal of bakvorm in. Leg 1/4 van de filovellen in de schaal, Ieder vel ruim bestrijken met de gesmolten boter. Verdeel een derde van de vulling over het filodeeg. Dit nog twee maal herhalen. Dek het af met filodeeg. Schenk de boter die over is erover heen. Snijd de randen bij. Snijd met een scherp mes de rechthoek in ruiten. Bak in de oven op 170 graden voor 45-50 minuten tot het goudbruin is. Laat in de bakvorm iets afkoelen. Meng in een pan de sinaasappelsap, 50 mg suiker, honing en 100 ml water aan de kook. Laat terwijl je af en toe roert het geheel 20 minuten zachtjes koken. Schenk het mengsel over de choclava in de bakvorm. Smelt de 50 g chocolade en 2 el water. Sprenkel het over de choclava.

Choclava is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker