Zoete puntpaprika's met pandanrijst

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens beschrijving op verpakking gaarkoken. Puntpaprika's in lengte halveren, zaadlijsten verwijderen. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. Groene paprika's wassen, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. In kleine koekenpan olie verhitten en ui en knoflook zacht fruiten. Garnalen en groene paprika toevoegen en kort meebakken. Rijst met garnalen, groenten en koriander mengen. Paprika's met rijstmengsel vullen en met rest olijfolie besprenkelen. Paprika's en restant vulling in ingevette ovenschaal leggen en 15 min. bakken. Gevulde paprika's over vier borden verdelen en restant vulling ernaast leggen.

Zoete puntpaprika's met pandanrijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept