Risotto met spinazie en noten

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing met bouillontablet en slechts 550 ml water. Na 15 minuten koksroom toevoegen. Intussen spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Noten grof hakken. Spinazie, noten en helft van kaas door rijst scheppen en door en door verwarmen. Risotto op smaak brengen met zout en peper. Risotto serveren met rest van kaas. Lekker met een groene salade met balsamicodressing.

Risotto met spinazie en noten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept