Macaronischotel met drie soorten kaas

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Macaroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Olijven in plakjes snijden. Zongedroogde tomaten in reepjes snijden. Mozzarella uit laten lekken en kazen in stukjes snijden. Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden. Macaroni mengen met olijven, zongedroogde tomaat, basilicum en helft van stukjes kaas. Op smaak brengen met zout en peper. Macaroni in ingevette schaal scheppen en stevig aandrukken. Afdekken met tomaatplakken en rest van stukjes kaas. Schotel bestrooien met zout, peper en gemalen kaas. In midden van oven ca. 20 minuten bakken tot bruin korstje ontstaat. Lekker met salade en vinaigrette.

Macaronischotel met drie soorten kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Tofu-macaronischotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige macaroni cheese
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni ovenschotel met prei en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronischotel met rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept