Lasagne met ratatouille

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Béchamelsaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ovenschaal invetten met olie. In koekenpan rest van olie verhitten. Gehakt, zout en peper toevoegen en gehakt in ca. 5 minuten rul bakken. Laagje saus in ovenschaal schenken. Hierop steeds laagje lasagnebladen, gehakt, ratatouille en laagje saus leggen. Herhalen tot bladen op zijn en eindigen met saus. Kaas erover strooien. Lasagne in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en lichtbruin laten worden. Tussentijds afdekken met aluminiumfolie als bovenkant te bruin wordt. Lekker met frisse salade.

Lasagne met ratatouille is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestokip met ratatouille-rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept