Zalmtaart

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand
  • 5 Laat de zalm uitlekken, verwijder de graatjes en verdeel in stukjes. Laat de paprika's uitlekken en snijd in dunne reepjes. Snijd de peterselie fijn. Klop de eieren los met de room, peterselie, peper en zout.
  • 2 Vet de vorm in en bekleed met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Verdeel de zalmstukjes en paprikareepjes over de bodem. Schenk het eimengsel erover. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en lichtbruin.

Zalmtaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtaart
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept

Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtaart
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept