Champignonquiche met rookkaas

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 10 min. Laat zoveel mogelijk vocht verdampen.
  • 2 Klop de eieren los met de slagroom. Druk het deeg in de vorm. Rasp de rookkaas. Meng de champignons met het ei-roommengsel en de kaas. Verdeel het champignon-kaasmengsel over de bodem van de quiche. Bak in het midden van de oven in 30 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Snijd de tomaten in plakjes en meng met de dressing. Serveer de quiche met de tomatensalade.

Champignonquiche met rookkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met kip en mango
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse kippenburger
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met tomaat en groene kool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje rauwe ham en rookkaas
15 min
Bekijk recept

Champignonquiche Met Rookkaas
30-60 min -
Bekijk recept
Champignonquiche
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Champignonquiche
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-ui-champignonquiche
0 min
Bekijk recept