Gemarineerde geroosterde paprika's

6
35 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Paprika's ca. 5 cm onder grill in ca. 15 minuten zwart roosteren, elke 5 minuten keren. Paprika's ca. 5 minuten afgedekt laten afkoelen. Met scherp mesje vel eraf trekken. Paprika's halveren, vocht opvangen, zaad en zaadlijsten verwijderen. Paprika's in repen snijden en op schaal rangschikken. Citroen uitpersen. Knoflook pellen en hakken. In kommetje vocht van paprika's met olijfolie, citroensap en knoflook tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Dressing over paprika's schenken en omscheppen. Kappertjes erover strooien. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

Gemarineerde geroosterde paprika's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept