Pestopuree met chipolataworstjes

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar. Bereid de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen in een koekenpan de olie en bak de worstjes in 5 min. goudbruin en gaar. Schep de knoflook met peper en zout naar smaak door de bonen. Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met de pesto, de boter en wat kookvocht tot een smeuïge puree. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de worstjes in stukken, doe terug in de koekenpan en meng met de cherry tomaten. Warm nog even door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het worst-tomatenmengsel over 4 borden en serveer met de knoflookboontjes en de aardappelpestopuree.

Pestopuree met chipolataworstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van chipolataworstjes met sla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstoof met lamsworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde hamlapjes uit Lombardije met tuinbonen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
aardappel pestopuree met griet en bloemkool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw, puree met rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept