Roodfruit-chocoladerotsjes

20
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg een vel bakpapier op een snijplank. Smelt de chocolade in de magnetron: verhit de blokjes steeds 30 seconden en roer het door. Herhaal dit tot de chocolade is gesmolten en schep er dan meteen het rode fruit met de muesli door. Schep met 2 lepels ca. 20 rotsjes van het chocolademengsel op het bakpapier. Laat de cranberry-chocoladerotsjes in de koelkast in 1 uur hard worden. Bewaar ze in een afgesloten trommel op een koele plek, buiten de koelkast (ongeveer een week houdbaar).

Roodfruit-chocoladerotsjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Koffie met witte chocoladeroom
10 min
Bekijk recept
chocoladerotsjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerotsjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Fruitige kokoskoekjes
10 min Gebak
Bekijk recept
Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ambachtelijke Franse kaasplank
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie van roodfruit
Bekijk recept