Bruinebonensoep

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

bruinebonensoep
  • Personen: 2
  • Bereidingstijd: 15. min
  • Menugang: Hoofdgerecht
  • Bron: Albert Heijn
Print

Ingredienten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een soeppan en bak de hutspotgroenten en Italiaanse kruiden 5 min. zachtjes. Schep af en toe om. Pureer ondertussen de helft van de bonen met het vocht en de tomatensaus in de keukenmachine. Roer de tomaten-bonenpuree en de rest van de bonen door de groenten.
  2. Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg het kokende water toe. Breng de soep aan de kook en laat ca. 5 min. zacht koken. Schep de bonensoep in grote kommen. Halveer de sneetjes roggebrood diagonaal, besmeer met roomkaas en serveer erbij.