Kalfsspiesje en komkommerrepen met peterseliedip

4
5 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pecannoten in droge koekenpan kort roosteren en laten afkoelen. Komkommer schillen, in de lengte in achten snijden en zaadlijsten verwijderen. Blad van peterselie fijnhakken. In vijzel pecannoten met zeezout en peperkorrels fijnstampen. Mosterd, peterselie en wijn toevoegen en geheel tot smeuïge massa roeren. Olie druppelsgewijs toevoegen en met stamper door notenmassa wrijven. Peterseliedipsaus overdoen in kommetje. Kalfsoester in 8 gelijke stukken snijden en met zout en peper bestrooien. In koekenpan 1 el olie verhitten en vleesstukjes hierin in 3-4 min. op hoog vuur gaarbakken. Aan elk satéstokje stukje kalfsvlees prikken. Komkommerrepen rechtop in borrelglas zetten. Vleesspiesjes op schaal leggen, komkommer en peterseliedipsaus ernaast zetten.

Kalfsspiesje en komkommerrepen met peterseliedip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peterseliedipsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gezond
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktcijfers met een prima peterseliedip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept