Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom currypasta verdunnen met 1 el olie. Varkenshaas door curry mengen. Maïskolfjes in de lengte halveren en helften nogmaals doorsnijden. In wok rest van olie verhitten en plakjes vlees op hoog vuur 4-5 min. roerbakken. Ui, maïs en peultjes toevoegen en nog 2 min. al omscheppend bakken. Kokosmelk in wok schenken en curry 10 min. op zacht vuur laten sudderen. Stoneleeks schuin in stukjes snijden en over curry strooien. Lekker met pandanrijst.

Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm met voorjaarsgroenten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje met voorjaarsgroenten
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige spaghetti met voorjaarsgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perline met voorjaarsgroenten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept