Spaanse tortillapuntjes met vis

4
30 min
Snack
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelblokjes 5-7 minuten in ruim kokend water met een beetje zout. Schep ze warm door de losgeklopte eieren en roer er een theelepel zout en wat peper door. Laat even staan. Verwarm 2 eetlepels olie in een grote pan met antiaanbaklaag, schenk er het aardappeleimengsel in en bak in 15-20 minuten gaar. Leg halverwege een deksel op de pan zodat het ei mooi stolt. Schil de komkommer met de dunschiller, snijd hem doormidden en verwijder de zaadlijsten. Schaaf er lange dunne linten van en bestrooi ze met zout en peper naar smaak. Als de tortilla is afgekoeld, kun je er met een scherp mes puntjes van snijden. Beleg de puntjes met dubbelgevouwen komkommerlinten en een stukje gerookte paling of zalm naar keuze.

Spaanse tortillapuntjes met vis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept