Focaccia met venkelsalade en runderreepjes

2
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm grillpan voor. Halveer focaccia overlangs. Bestrijk snijvlakken dun met olie en rooster helften in 6-8 minuten bruin en gaar, keer halverwege. Snijd venkel in vieren en schaaf stukken (in keukenmachine) in flinterdunne reepjes. Schep in kom venkel, azijn en 1 el olie door elkaar. Kaas grof erboven raspen. Breng op smaak met zout en peper. Verhit in wok rest van olie en bak runderreepjes met sambal op hoog vuur al omscheppend bruin en gaar. Op smaak brengen met zout. Beleg focaccia met veldsla, venkelsalade en runderreepjes. Snijd focaccia schuin in vier sandwiches.

Focaccia met venkelsalade en runderreepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept