Knoflook-chiligarnalen in kleine glaasjes

6
10 min
Snack
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roodlof wassen en droogdeppen met keukenpapier. Van limoen 6 plakjes afsnijden. Plakjes aan één kant tot midden insnijden. Knoflook pellen en teentjes halveren. Peper wassen, halveren en zaadjes verwijderen. Peper in flinterdunne reepjes snijden. In kleine steelpan olie verwarmen. Knoflook toevoegen en op heel laag vuur ca. 1 minuut zonder te kleuren verwarmen. Reepjes peper en garnalen toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Bestrooien met (weinig) zout. Stukjes knoflook uit pan nemen. Blaadjes roodlof in glaasjes steken. Garnalen en peperreepjes over glaasjes verdelen. Knoflookolie erover gieten. Plakjes limoen op rand van glaasjes zetten. Direct serveren.

Knoflook-chiligarnalen in kleine glaasjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept