Rendang itik - rendang met eend

6
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van eendenborst vetlaag verwijderen en vlees in blokjes snijden. In braadpan sjalot 2 min. in olie fruiten. Vlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Kokosmelk, 150 ml water en boemboe voor rendang erdoor roeren. Vlees met deksel schuin op pan in 20 min. zachtjes gaarstoven.

Rendang itik - rendang met eend is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept