Mexicaanse schotel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Ontkorst de kaas en rasp grof. Snipper de ui. Verhit de boter in een braadpan en bak de ui ca. 2 min. Voeg het gehakt en kruiden toe en bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Laat de maïs uitlekken. Schep de maïs en de wokgroente door het gehakt. Verwarm het gerecht 5 min. door.
  • 2 Doe het groente-gehaktmengsel in de ovenschaal. Breek ⅓ van de chips boven de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en schuif de schaal onder de grill tot de kaas gesmolten is. Serveer met de rest van de tortillachips.

Mexicaanse schotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept