Cannelloni met spinazie en gehakt

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 8 min. rul. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de knoflook 1 min. Voeg de spinazie toe en laat op laag vuur ontdooien. Breng op smaak met peper en zout. Laat goed uitlekken in een bolzeef. Meng de spinazie met het gehakt.
  • 3 Snijd de lasagnebladen in de breedte doormidden. Verdeel een beetje spinazie-gehaktmengsel over elk vel en rol op. Vet de ovenschaal in en leg de rolletjes in de ovenschaal. Schenk de slagroom erover en bestrooi met de kaas en de oregano.
  • 4 Dek af met aluminiumfolie. Bak de cannelloni in het midden van de oven ca. 20 min. Verwijder de folie en bak nog 10 min. tot de cannelloni goudbruin is.

Cannelloni met spinazie en gehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept