Tomatenpasta met zoete pompoen

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snijd ondertussen de pompoen in parten. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant. Snijd de ongeschilde pompoen in blokjes.
  • 3 Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de pompoen toe en bak 5 min. Voeg de rozemarijn toe en bak nog 1 min. Voeg de tomatensaus toe en verwarm 10 min. op laag vuur met de deksel op de pan tot de pompoen gaar is.
  • 4 Schep de pasta door de saus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en verdeel de ricotta erover.

Tomatenpasta met zoete pompoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pepersteaks met tzatziki en tomatenpasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasplank pittige kazen
10 min Snack
Bekijk recept
Romige tomatenpasta met Parmaham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomatenpasta met spekreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept