Ravioli met saffraanboter

8
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week intussen de saffraandraadjes 10 minuten in 1 eetlepel kokendheet water.
  • 2 Kook intussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Leg de boter en de saffraan met vocht in een steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur smelten. Laat de boter nog heel even trekken. Voeg naar smaak wat gemberpoeder toe.
  • 4 Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet. Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

Ravioli met saffraanboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipspiesen met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met sint-jakobsschelpen en saffraanboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met saffraanboter
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept