Chutney-yoghurtdip

1stuk
1u5 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een schaaltje de yoghurt met de chutney en de koriander door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met rauwkost, chapatichips, papadums en als verfrissend bijgerechtje bij een Indiase maaltijd.

Chutney-yoghurtdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept