Varkensfiletlapje met cranberrycompote

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketten in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking in 15-18 min. goudbruin en krokant.
  • 2 Snijd de varkensfiletlapjes met een scherp mes horizontaal in zodat er een envelopje ontstaat. Schep de cranberry compote erin. Steek het vlees met een cocktailprikker vast en bestrooi met de kaneel, peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de varkensfiletlapjes in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Kook de broccoli in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar.
  • 3 Leg de varkensfiletlapjes en de broccoli op 4 borden en serveer met de aardappelkroketten.

Varkensfiletlapje met cranberrycompote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane gnocchi met courgette & basilicumsaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild varkensfiletlapje met broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje Met Indiase Kerriesaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartig varkensfiletrolletje met Zwitsers accent
20 min
Bekijk recept