Volkorenspaghetti met ricotta en geroosterde groenten

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen. Broccoli in kleine roosjes verdelen. Stronk dun schillen en in plakjes snijden. In braadslede broccoli, champignons, paprika, ui, knoflook en tijm door elkaar scheppen. Olie erover sprenkelen en bestrooien met zout en peper. Braadslede 15 cm onder hete grill schuiven en groente in ca. 25 min. gaar roosteren, regelmatig omscheppen. Intussen spaghetti in 10-12 min. beetgaar koken. In kom ricotta mengen met citroensap, peterselie, zout, peper en 200 ml kookvocht van spaghetti. Spaghetti afgieten en terugdoen in pan. Saus erdoor roeren en geheel nog even zachtjes verwarmen. Spaghetti over vier diepe borden verdelen. Geroosterde groente erop scheppen. Serveren met geraspte kaas.

Volkorenspaghetti met ricotta en geroosterde groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenpasta met vegan worstjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met biologische butternutburger
10tot30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met gekonfijte sjalotten en kerstomaten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept