Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

pannenkoeken huttenkase artisjok
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 20. min
  • Menugang: Hoofdgerecht
  • Bron: Albert Heijn
Print

Ingredienten

Bereiding

  1. Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Hüttenkäse mengen met tomatentapenade. Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Sla mengen met dressing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede 20-22 cm) en 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken royaal besmeren met Hüttenkäsemengsel. Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen. Eventueel nog even opnieuw verwarmen in magnetron. Pannenkoeken serveren met sla.

Dit vind je misschien ook lekker