Rijkgevulde pitabroodjes met verse spinazie

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 ºC. Roer de sojasaus met 2 eetlepels honing, de knoflook en 2 eetlepels olie door elkaar. Schep deze marinade door de schnitzelreepjes. Verhit 1 eetlepel olie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de schnitzelreepjes met de marinade op hoog vuur in 5-8 minuten bruin. Breng op smaak met peper en zout. Neem de schnitzelreepjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Laat de marinade in de pan. Bak de broodjes af in de oven. Bak de spinazieblaadjes in de marinade op hoog vuur al omscheppend 2-3 minuten, tot de spinazie iets geslonken is. Snijd de shoarmabroodjes open en vul ze met het vlees, wat spinazie, een paar reepjes appel en een schep Griekse yoghurt.

Rijkgevulde pitabroodjes met verse spinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipshoarma met rijkgevulde salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde groentesoep met pastinaak
330 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde kipschotel met bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept