Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roerbak de krieltjes in 2 el olie goudbruin en gaar in ca. 20 minuten. Kook de sperziebonen in ruim kokend water 5 minuten. Snipper 1 1/2 ui grof.
  • 2 Schep na 10 minuten de gesnipperde ui en de champignons bij de krieltjes en roerbak 5 minuten. Voeg de sperziebonen toe. Bestrijk de tartaartjes met de rest van de olie en bestrooi ze met zout en peper. Grill ze in de grillpan aan beide kanten 3 minuten, zodat ze vanbinnen nog rosé zijn. Snijd de augurken en de halve ui zeer fijn, schep ze door de mayonaise (remouladesaus) en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Leg de tartaartjes op 4 borden en schep op elk een lepel van de remouladesaus. Schep de krieltjes en de sperziebonen erbij.

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pepersteaks met bieslookkwark
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante kip met groenteroerbak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle groenteroerbak met beenham
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintergroente met sinaasappel en kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept