Tomatenbrood met geitenbrie

8
30 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rozemarijn en tijm van takjes rissen en met rest van kruiden fijnsnijden. In kom broodmix mengen met driekwart van tomaatstukjes, verse kruiden, 1 tl zout en 3 el olie. Scheut voor scheut tomatensap toevoegen en met de hand of met mixer met deeghaken mengen tot samenhangend deeg. Deegbal in kom terugleggen en afdekken met plasticfolie. Deeg 10 min. laten rusten. Bakplaat bekleden met bakpapier. Handen met bloem bestuiven. Deegbal op bakplaat uitdrukken tot dikke lap. Afdekken met vochtige theedoek en op warme plaats 30 min. laten rijzen. Oven voorverwarmen op 225 °C. Deeg met 1 el olie bestrijken. Brie in plakken snijden en met rest van zongedroogde tomaat over bovenkant deeg verdelen. Brood licht bestrooien met zoutvlokken. Brood in midden van oven in 15 min. goudbruin bakken. Laten afkoelen en in repen snijden.

Tomatenbrood met geitenbrie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje geitenbrie en peer
25 min
Bekijk recept
Taart met zonnegroenten en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenbrood Met Geitenbrie
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Oudjaarrecept Tomatenbrood Met Geitenbrie
30-60 min -
Bekijk recept

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met paddestoelen
30 min
Bekijk recept