Le Champain met 3 Franse delicatessen

2
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand
  • 4 In oven stokbrood in 7 à 9 minuten afbakken. Uit oven ca. 5 minuten laten afkoelen. Stokbrood in lengte halveren, helften dun besmeren met boter en beleggen met helft van veldsla. Van links naar rechts stokbrood beleggen met 3 plakjes Franse salami, 3 plakjes Jambon de Pays, 6 plakjes Bridu, 3 plakjes Franse salami en 3 plakjes Jambon de Pays. Rest van veldsla erover verdelen. Bovenste helft van stokbrood erop leggen en stokbrood in 2 stukken snijden.

Le Champain met 3 Franse delicatessen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Krabsalade
20-30 min -
Bekijk recept
Tagliatelle Met Saus Van Konijnenvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Kruidige Eendeborst Met Een Honing/sojasaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Sangria
Snack
Bekijk recept
Aard­ap­pel­prei­soep met zalm­bal­le­tjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bioquiche met broccoli en geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept