1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de papieren cakevormpjes over de holtes van de muffinvorm.
2 Doe de boter, basterdsuiker en vanillesuiker in een kom en klop met een mixer in 5 min. luchtig. Voeg al mixend 1 voor 1 de eieren toe. Voeg het volgende ei pas toe als het vorige is opgenomen. Voeg de melk toe en mix nog 2 min. Spatel het zelfrijzend bakmeel en de koekkruiden erdoor en verdeel het beslag over de cakevormpjes.
3 Bak de cupcakes in ca. 15 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat 5 min. afkoelen in de vorm op een rooster. Neem voorzichtig uit de muffinvorm, zet op een rooster en laat helemaal afkoelen. Dit duurt ca. 1 uur.
4 Bereid het roze glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de cupcakes ermee en versier met een paar kruidnoten.