Risotto A La Picasso

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een pan met dikke boden en fruit hierin de knoflook en lenteuitjes glazig.Doe de rijst erbij, schep een paar keer om zodat de rijst gaat glanzen en voeg er de wijn aan toe.Giet er zodra de wijn door de rijst is opgenomen scheut voor scheut de visbouillon bij.Temper de warmtebron en laat de rijst in ca. 25 minuten gaar worden.Was en snij intussen het fruit en ontpit de druiven.Voeg ca. 10 minuten voor het einde van de kooktijd de stukjes kabeljauw aan de rijst toe.Schep voorzichtig om.

Risotto A La Picasso is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tong Picasso
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garniture Picasso
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Picasso
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tong A La Picasso
10-20 min -
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept