Lenterisotto Met Doperwtjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stamp de saffraan fijn en los het poeder op in 2-3 el hete bouillon. Fruit de ui en knoflook in de boter. Bak de rijst kort mee tot de korrels glanzen. voeg de saffraan en de wijn toe samen met 2/3 van de bouillon en laat de rijst zonder deksel op een laag vuur zachtjes pruttelen. Voeg steeds wat bouillon toe. Roer na 10 10 min. de doperwten erdoor en vlak voor het serveren de mascarpone, kaas, tomaat en basilicum. Garneer de risotto met basilicumblad en parmezaanse kaas en bestrooi met versgemalen zwarte peper.

Lenterisotto Met Doperwtjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene lenterisotto
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto
20-30 min -
Bekijk recept