Aardbeiencrumble

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de aardbeien schoon. Snijd kleine exemplaren doormidden en grote in vieren. Meng in de schaal de aardbeien met de suiker en de sinaasappelschil. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 175 °C. Verkruimel de koekjes niet al te fijn en strooi ze over het fruit. Druppel de boter over de koekjes.
  • 3 Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de crumble in ca. 7 min. lichtbruin. Serveer direct. Lekker met slagroom of een bolletje ijs.

Aardbeiencrumble is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiencrumble met vanille-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber-aardbeiencrumble
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiencrumble met vanille-ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiencrumble met vanille-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber-aardbeiencrumble
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiencrumble met vanille-ijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept