Vanilla banana

4
10 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Schep het ijs in de plastic (diepvries)bak en roer het met een vork los.
  • 2 Snij de bananen in kleine stukjes. Snij een citroen doormidden. Knijp boven de bananenstukjes een beetje sap (± 2 eetlepels) uit een citroenhelft. Roer de bananenstukjes door het ijs en zet de bak in de diepvries. Laat de bak minstens 1 uur in de vriezer staan.
  • 3 Haal het ijs uit de diepvries. Zet vier borden op het aanrecht. Schep 3 bolletjes ijs op elk bord.
  • 4 Spuit op elk ijsbolletje een scheut croq'ice (op kamertemperatuur). Het wordt vanzelf knapperig. Versier elk bord met de bananenschuimpjes.

Vanilla banana is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Banana split suprème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Malva pudding
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kalkoen-sesamspiezen met gevulde zoete aardappel
30 min-
Bekijk recept

Pornstar martini
10 min
Bekijk recept
Ontbijtmuffins met passievrucht
40 min-
Bekijk recept
Vanilla Cream Cheese Frosting
10 min Nagerecht
Bekijk recept
cocktail Vanilla
5 min
Bekijk recept