Poffertjes met roomijs en warme kersensaus

4
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat kersen uitlekken in zeef en vang sap op. Breng in steelpan kersensap met port en kaneelstokje aan de kook. Houd saus ca. 15 minuten tegen de kook. Verwijder kaneelstokje ui saus en voeg kersen toe. Strooi allesbinder erover en laat saus al roerend binden. Leg poffertjes op schaal en verwarm in de magnetron volgens aanwijzingen op verpakking. Verdeel poffertjes over vier borden, schep kersensaus erover en leg bol roomijs in midden.

Poffertjes met roomijs en warme kersensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffertjes met gebakken kaneelappeltjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelkpoffertjes met ananas
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffersticks
15 min Snack
Bekijk recept